Футболки 25 Union у каталозі бренду
Хочу оновити повсякденний гардероб і зараз шукаю кілька нових футболок. Мені важливо, щоб усі моделі були зібрані в окремій категорії, без потреби переглядати весь каталог одягу. Хотілося б порівняти різні фасони на одній сторінці, щоб оцінити довжину та посадку. Також цікавлять трикотажні варіанти, адже вони зручні для щоденного носіння. Фото кожної моделі для мене мають велике значення, бо саме за ними можна зрозуміти, як виглядає річ. Не хочу витрачати час на переходи між різними розділами. Якщо хтось уже переглядав зручний каталог із футболками, підкажіть, де це зробити.
6 Views

Я нещодавно переглядала футболки 25 Union в окремій категорії каталогу, і мені було зручно, що всі моделі зібрані на одній сторінці. У межах розділу представлені варіанти різного фасону та довжини, зокрема трикотажні моделі. Кожна позиція має фото, що дозволяє порівняти кілька варіантів ще до переходу в картку товару. Я змогла спокійно переглянути весь перелік без відкриття інших категорій. Такий формат допомагає швидше зорієнтуватися в асортименті. Особливо зручно, коли потрібно оцінити посадку та загальний вигляд кількох моделей одночасно. У результаті вибір стає більш послідовним і зрозумілим.